Kako započeti organsku proizvodnju iz ženskog ugla


Veliko nam je zadovoljstvo da u petak, 12.septembra u 19h ugostimo Zoranu Gajic, osnivacicu i suvlasnicu organske farme “Laf” u Barajevu.

Fb cover

Sa sadnjom organskog voća i povrća Zorana je krenula kada je shvatila da je alergična na pesticide. Prvo je počela sa uzgojem za svoje potrebe na malim površinama da bi 10 godina kasnije to postao ozbiljan posao. Danas farma “Laf” ima više od 6 hektara pod zasadima voća, povrća, pšenice, raži, ječma, soje, heljde, a ima i životinja. Sve organsko, naravno.

Zorana će o svojim iskustvima govoriti iz ženskog ugla: Koliko je dugačak put između želje za promenom i njene realizacije, sa čim se sve susretala na tom putu, koliko je snage, vere, ali i para, resursa potrebno da svoj san pretočite u stvarnost – samo su neke od tema razgovora.

I najduže putovanje počinje prvim korakom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite tokom zasigurno inspirativnog druženja u mesnoj kancelariji Slanci. Zoranina priča će vas ohrabiti da napravite prvi korak ka zdravijem i kvalitetnijem životnom stilu vas i vaše porodice.​

“Počni svoju zdravu priču. Promeni život!”

poster