Panel “Organska poljoprivreda na konferenciji “Fabrika mladih preduzetnika”


Ama Centar učestvovao u radu panela “Organska proizvodnja kao prilika za biznis u Srbiji” održanom u okviru konferencije “Fabrika mladih preduzetnika”.

Cilj konferencije bio je da edukuje mlade pre svega, nudeći odgovore na njihova pitanja i dileme u vezi sa preduzetništvom, kao i da ih podstakne na međusobnu razmenu iskustva i ideja kroz prikaz uspešnih primera iz prakse.

Panel „Organska proizvodnja kao prilika za biznis u Srbiji“ pokušao je da odgovori na pitanje koliko je organska proizvodnja danas perspektivan posao. U radu panela učestvovali su Uroš Davidović, autor poljoprivredne emisije „Bolja Zemlja“, Nikica Marinković, osnivač i vlasnik servisa koji omogućava kupcima iz Beograda da naruče organsku i domaću hranu od malih poljoprivrednih gazdinstava, Zelenoo.com i Katarina Milenković, osnivačica i predsednica Ama Centra. Delić atmosfere i razgovora možete pogledati na sledećem linku.

U okviru Konferencije, realizovana su još dva panela i to „Žene u preduzetništvu“ i „Predstavljanje Coworking prostora“, a prisutnima su se predstavili i brojni mladi preduzetnici.

Konferenciju je realizovao Centar za razvoj ideja.