Srećni praznici!


Radujmo se još jednoj godini!

Za nama je godina puna izazova. Poslovnih, političkih i privatnih. Još jednom izlazimo kao pobednici. A pobednik je uvek jači i mudriji nego pre bitke. Zato, radujmo se!

Radujmo se svakoj pobedi, svakom gubitku, svakom danu! Svi oni nas čine ovakvima kakvi jesmo, a jesmo najbolji što znamo i umemo. Radujmo se da smo deo ove neverovatne igre zvane život. Radujmo se da smo isto što i prelepa priroda oko nas. Radujemo se… tek tako.

U Novoj vam godini želim da se posvetite prvo sebi. Učinite sebi male plezire koje dugo priželjkujte. Nahranite dušu gladnu ljubavi i topline. Neka nema ništa važnije od toga. Jer samo takvi ćete moći i drugima da pružite više.

U Novoj vam godini želim veliko srce, širok osmeh i prostran zagrljaj. Da od sebe više dajete nego što primate. Da vas to čini srećnim.

U Novoj vam godini želim da vas vode vrline. Uvek i svuda neka budu uz vas i novi svet će doći.

U Novoj vam godini želim da uvidite da Život jeste uvek dobar – i kad daje, i kad uzima. Život ima svoje razloge koje mi ne možemo shvatiti. Zato, ne ljutimo se na Život već ga negujmo s ljubavlju.

“Ako jezike čovečije i anđeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao zvono koje ječi, ili praporacl koji zveči.

I ako imam dar proroštva i znam sve tajne i sve znanje, i ako imam svu veru da i gore premeštam, a ljubavi nemam, ništa sam.

I ako razdam sve imanje svoje, i ako predam telo svoje da se sažeže, a ljubavi nemam, ništa mi ne koristi.”*

 

Svako dobro i mir svima!

 

Iskreno, Katarina Milenković

Osnivačica i predsednica Ama Centra

 

sretni-praznici

*Himna ljubavi, prva poslanica Korinćanima sv. apostola Pavla